KEVIN

DE PATRON | NIET TE STOPPEN

Ja, ik onderneem graag … Maar na enkele leuke ‘horeca en meer’ ervaringen heb ik hier in onze trendy cocktailbar Jones & Co mijn zevende hemel gevonden. Samen met het mega-fantastische team zet ik me graag in het zweet voor jullie ;-)

Jullie zien genieten van onze cocktail-creaties en nadien jullie fantastische reviews mogen lezen, daar doe ik het voor. Jij daar, ja jij, welkom in Jones & Co!!

MIKE

ERVARING | FIJNPROEVER

Jones & co was mijn vaste stek in Antwerpen voor een smaakvolle cocktail. Ik werk al sinds ik 15 was in de horeca, zo ontwikkelde ik mijn voorliefde voor cocktails.

Afgelopen jaar ben ik voor een cocktail cursus naar New York vertrokken om me in deze passie te verdiepen. Mijn topper? Moest ik voor de rest van mijn leven nog maar 1 cocktail kunnen drinken, dan kies ik voor de Sazerac. Maar laat ons hopen dat het nooit zo ver komt. ;-)

JORIK

ONTDEKKER | GEDREVEN

Sinds een jaar of vijf verdiep ik mij in de wereld van cocktails en spirits. Ook craftbeers hebben voor mij geen geheimen. In m’n eigen home bar shake, strain en proef ik er op los.

De gezellige, tegelijk intieme en toch levendige setting in Jones & Co is voor mij de ideale sfeer om van cocktails te genieten. Mijn favoriet? Een lekkere Old Fashioned. Of bij zomerse temperaturen eerder een Gin Fizz.

JONES & CO ON WHEELS

BINNENKORT KOMT ONZE COCKTAILTRUCK OOK TOT BIJ JOU EN JOUW GASTEN!

LEKKER ONTBIJT MET PROEVERTJES

ELKE KOOPZONDAG ONTBIJT MET COCKTAIL PROEVERTJES BIJ JONES & CO

Open Wo-Do 18:00-00:00 | Vr 18:00-01:00 | Za 15:00-01:00 | Zo 15:00-00:00