KEVIN

DE PATRON | NIET TE STOPPEN

Ja, ik onderneem graag … Maar na enkele leuke ‘horeca en meer’ ervaringen heb ik hier in onze trendy cocktailbar Jones & Co mijn zevende hemel gevonden. Samen met het mega-fantastische team zet ik me graag in het zweet voor jullie ;-)

Jullie zien genieten van onze cocktail-creaties en nadien jullie fantastische reviews mogen lezen, daar doe ik het voor. Jij daar, ja jij, welkom in Jones & Co!!

FIEL

GASTVRIJ | TOPKEREL

‘Goeieavond, welkom bij Jones & Co’. Dat zal u me vaak horen zeggen. Ik sta voor jou paraat in de zaal en af en toe eens achter de bar.

Na enkele jaren de horeca verkend te hebben ben ik geland in Jones & Co. By far de leukste bar die ik ken. Met een aangenaam muziekje op de achtergrond vanuit een comfortabele zetel genieten van een kwaliteits-cocktail. Kan je nog iets leuker verzinnen? Tot binnenkort!

JORIK

ONTDEKKER | GEDREVEN

Sinds een jaar of vijf verdiep ik mij in de wereld van cocktails en spirits. Ook craftbeers hebben voor mij geen geheimen. In m’n eigen home bar shake, strain en proef ik er op los.

De gezellige, tegelijk intieme en toch levendige setting in Jones & Co is voor mij de ideale sfeer om van cocktails te genieten. Mijn favoriet? Een lekkere Old Fashioned. Of bij zomerse temperaturen eerder een Gin Fizz.

MIKE

ERVARING | FIJNPROEVER

Jones & co was mijn vaste stek in Antwerpen voor een smaakvolle cocktail. Ik werk al sinds ik 15 was in de horeca, zo ontwikkelde ik mijn voorliefde voor cocktails.

Afgelopen jaar ben ik voor een cocktail cursus naar New York vertrokken om me in deze passie te verdiepen. Mijn topper? Moest ik voor de rest van mijn leven nog maar 1 cocktail kunnen drinken, dan kies ik voor de Sazerac. Maar laat ons hopen dat het nooit zo ver komt. ;-)

WINTER

PASSIE | LEERGIERIG

Ooit begon ik hier als klant, ontwikkelde een passie voor lekkere cocktails en trok mijn stoute schoenen aan. Of ik hier mocht komen werken? Uiteraard eerst in de zaal, maar met een grote gedrevenheid om mijn mixing skills te optimaliseren.

En nu sta ik zelf dikwijls achter de bar. Meer nog, ik kan mijn creativiteit kwijt in het mee-denken over nieuwe cocktails. Mijn favorieten? Een lekkere Old Fashioned of een Boulevardier ;-)

JONES & CO ON WHEELS

BINNENKORT KOMT ONZE COCKTAILTRUCK OOK TOT BIJ JOU EN JOUW GASTEN!

LEKKER ONTBIJT MET PROEVERTJES

ELKE KOOPZONDAG ONTBIJT MET COCKTAIL PROEVERTJES BIJ JONES & CO

Open Wo-Do 18:00-00:00 | Vr 18:00-01:00 | Za 15:00-01:00 | Zo 15:00-00:00